Cautare

508 de rezultate pentru "prostata tratamente naturiste" (3.97 secunde)
Sistemul de alimentare cu apa al Craiovei intra în tratamente pe bani europeni. Implementarea componentei ISPA de reabilitare a retelelor va fi demarata oficial mâine, au anuntat reprezentantii Companiei de Apa „Oltenia“ SA.
Totusi, modul în care Sangym a fost gândit a atras dupa sine un succes mare într-un timp foarte scurt, mai ales ca ofera servicii de întretinere si înfrumusetare corporala din cele mai diverse - fitness, gimnastica de recuperare, culturism, aerobic, electrostimulare, tratamente cu ultrasunete, masaj, sauna cu infrarosii, solar si cosmetica.
De asemenea, am mai solicitat acordarea substantelor pentru doua tratamente necesare combaterii focului bacterian la mar, par si gutui, pe o suprafata de 272 de hectare", a declarat Gheorghe Pascu pentru "Replica".
În cadrul DSVSA Dolj exista un birou de bunastare, condus de un medic veterinar, unde se pot face plângeri privind relele tratamente aplicate animalelor.
În cadrul DSVSA Dolj exista un birou de bunastare, condus de un medic veterinar, unde se pot face plângeri privind relele tratamente aplicate animalelor.
În cadrul DSVSA Dolj exista un birou de bunastare, condus de un medic veterinar, unde se pot face plângeri privind relele tratamente aplicate animalelor.
finisaje uscate interioare pentru pereti, lambriuri, compartimentari interioare, fixe, amovibile, mobile, tavane suspendate si accesorii, pardoseli, pardoseli suprainaltate, trepte, scari, pasarele, balustrade, vopsele, tencuieli - acoperiri decorative, chituri, masticuri, benzi, spume, impregnare, protectie, tratamente de suprafata, adezivi, piese de asamblare, fixare, protectie pasiva la foc, amenajare, decorare de interior;
Bruxelles-ul are in plan un proiect sensibil care clarifica drepturile europenilor ce vor sa fie tratati in alta tara UE decat cea de origine, evitand totusi sa incurajeze "turismul medical" si sa destabilizeze sistemele de sanatate nationale.
328, spalatoria ofera un pachet complet de servicii de întretinere auto (spalare auto exterior, curatare si spalare interior, polisare, tratament pentru plastice, aplicari folie omologata, lacuire motor, curatare jante, curatarea sistemului de climatizare, tratamente parbrize).
In cadrul targului va exista o sectiune dedicata profesionistilor, in care vor fi prezentate echipamente pentru apicultura si tratamente pentru sanatatea albinelor.
8% din romani economisesc pentru tratamente medicale. Optim: in tara- 100% lei, scadenta la trei luni. In strainatate- 100% in euro scadente scurte.
Dar in acest timp asiguratii cotizeaza la finantarea sistemului medical de stat , iar daca au nesansa de a fi pacienti sunt nevoiti sa dea alti bani pentru analize, tratamente, investigatii etc.
"Sumele pe care guvernul trebuie sa le rambursese Petrom dupa lucrarile de decontaminare sunt reflectate in rezultatele financiare pe baza unor tratamente contabile, tinand seama de perioada de efectuare a lucrarilor si de termenul final.
In spitale, bolnavii de cancer nu mai beneficiaza de tratamente pentru ca nu sunt bani. In scoli, clasele I - VIII vor ajunge sa fie tinute de un singur educator pentru ca nu sunt profesori.
"In tari precum Indonezia si Malaezia, de exemplu, unde am fost expozanti in ultima perioada la targuri de petrol si gaze, exista numeroase facilitati acordate de guvern pentru a incuraja productia, oferind noi drepturi de explorare si tratamente fiscale favorabile investitorilor in energie.
Pentru prevenirea bolilor, la culturile de cereale trebuie sa se foloseasca samanta certificata, precum si doua tratamente de primavara cu fungicide sistemice, cu actiune preventiva si curativa.
Ne aflam, cu alte cuvinte, in situatia deloc simpatica a pacientului-cobai care participa la tot felul de ciudate experimente si care nu are nicio speranta ca aceste "tratamente" experimentale il pot vindeca, ba mai mult, trebuie sa si plateasca pentru a fi cobai.
Despre virusuri si bacterii rezistente la tratamente. Despre cancer am scris fara numar. Pentru ca e o boala diavoleasca ce mi-a imputinat familia si care i-a lovit pe cativa dintre colegii nostri.
Bank, spunea ca datornici din perioada sclavagista erau supusi unor tratamente barbare. Si ca, nu-i asa, poate ar trebui sa aplicam ceva corectii datornicilor, nu sa le asiguram facilitati.
Acest cip ar putea inlocui cu succes pastilele de slabit si nu va avea efecte secundare, cum au alte tratamente.
google-analytics.com